FAQ
Hoe kan ik mijn Pebbles and App updaten?

Glimp Support Team
April 4, 2024

Om ervoor te zorgen dat je het volledige potentieel van je Glimp Pebbles kunt benutten, moet je zowel de Glimp app als de firmware van je Pebbles up-to-date houden.

De Glimp App updaten

Als er een nieuwe update voor de Glimp app beschikbaar is, verschijnt er een melding in de app zelf. Tik gewoon op deze melding om het updateproces te starten.

Bovendien kun je de Glimp app eenvoudig updaten via de App Store op iOS-apparaten of Google Play op Android-apparaten.

Je Pebbles updaten

Wanneer er een firmware-update voor je Pebbles beschikbaar is, ontvang je een melding in de Glimp app nadat je Pebbles zijn verbonden. Volg de instructies op het scherm in de melding om je Pebbles te updaten.

Problemen met updates oplossen

• Als uw updateproces om welke reden dan ook wordt onderbroken of mislukt, zoek dan naar de melding op de startpagina en herhaal het proces.
  • Als u problemen blijft ondervinden, staat ons toegewijde klantenserviceteam klaar om u te helpen. Aarzel niet om contact op te nemen voor hulp.