FAQ
Hoe laad ik mijn Pebbles op?

Glimp ondersteuningsteam
January 15, 2024

Om optimale prestaties van je Pebbles te garanderen, is het belangrijk dat je hem regelmatig oplaadt.

1. Gebruik de meegeleverde kabel: Neem de mannelijke USB-A-kabel naar de mannelijke USB-C-kabel die bij uw Pebbles is geleverd.
  2. De kabel aansluiten: Steek de USB-C-uiteinden van de kabel in de oplaadpoorten van je Pebbles.
  3. Aansluiten op de voedingsbron: Sluit het USB-A-uiteinde van de kabel aan op een vrouwelijke USB-A-voedingsadapter. Dit kan een stroombron zijn, zoals uw computer of een oplader voor mobiele telefoons.
  4. Oplaadtijd: Het duurt ongeveer 3 uur om je Pebbles volledig op te laden.
  5. Controleer de oplaadstatus: Je kunt de laadstatus volgen via de LED-indicatoren op je Pebbles:
  • Rode flits: opladen (batterijniveau lager dan 30%).
  • Gele flitser: opladen (batterijniveau tussen 30% en 80%).
  • Groene flits: bijna opgeladen (batterijniveau hoger dan 80%).
  • Green Steady: volledig opgeladen.

Gebruik altijd de meegeleverde USB-oplaadkabel om je Pebbles op te laden. Als u een andere kabel of voedingsbron gebruikt, kan het apparaat beschadigd raken.